MISIR PİRAMİTLERİNDE ENERJİ PLAZMA CİHAZI



*Resim'de gördüğümüz Dendera'da ki Hathor Tapınağı içinden çekilmiş bir görüntü.. 

*Görüntü de iki devasa varlık ellerinde büyük ve uzunca tüpe benzer bir cisim tutuyor... 

*Daha da ilginci bu tüp şeklindeki cisimlerin içinde yılanlar bulunuyor. (Mısır mistizminde ki yılan varlıkları (Reptilianları) özellikle araştırmak gerek!)

* Böylesine devasa bir tüp ne işe yarıyordu antik Mısır'da acaba? Dünya dışından gelen yabancıların ışın tabancası mıydı? Yoksa Kur'an'ın belirttiği gibi bizlerden daha üstün teknoloji verilen uygarlıklardan bir tanesi Mısır toplumuydu da, acaba onlara verilen teknolojinin bir eserimiydi? Bir plazma cihazı olabilir miydi? Veya devasa bir ampul? 

* Mısır tapınaklarının (piramitler dahil) bir çoğunda günümüzde osilatör teknolojisi ile dahi zor kesilen devasa kaya parçaları pürüzsüz düzende nasıl kesilebilmişti? Bu devasa enerji tüplerine benzer teknolojiyle mi acaba?

* Şayet bu devasa tüpler bir tür enerji yayan cihazlar ise aklıma enerji yayan Tabut'u Sekkine geldi... Gizemli Ahit sandığı da denilen o sandık da bir tür enerji yayıyordu ve içine bakmaya çalışan bir kişi sandığın içinde yılana benzer bir şey gördüğünü ifade ediyordu.. 

* Ahit sandığının içindeki yılan elektrik enerjisini iletmeye yarayan tel parçaları olabilir miydi ? Resimde gördüğümüz devasa tüplerin içindeki yılanlarda enerji iletkenini betimlemek için yapılmış teller olabilir mi?
Peki ya dostlar bu resimleri nasıl anlamlandırıyor?

Yorum Gönder

0 Yorumlar