SİYONİST YAHUDİLER ve EBCED İLE KUR'AN'DA ARMAGEDDON ŞİFRELERİ




İLLUMİNATİ ve HAARP isimli kitaplarımızda Siyonist baronların habis enerjilerle telekinetik bir bağ kurarak dünyayı Armageddon isimli  bir felakete sürüklediklerni bunun ilahi sisteme göre de olağan bir seyir dümeninde olduğunu belirtmiş ve söz konusu kitaplarımızda yazmıştık. 

Bu bağlantıyı katıldığımız bir tv programında anlatmıştık;
4 dakika 31 saniyelik videoyu izlemenizi öneririm;




Şimdi ise batıdan dilimize Armageddon olarak giren ve Ortadoğu'da ise Melhame-i Kübra olarak bilinen bir savaştan yani büyük felaketlerin olacağı 3. Dünya savaşından bahsedelim;

Bir çok dinsel ve tarihsel kaynaklar dünyanın sonuna yakın büyük bir savaştan bahseder. Yahudi ve Hristiyanlar ile müslümanlarda aynı inanışa sahiptir ve bu köklü inanca göre Hz.İsa ve Hz.Mehdi'nin gelerek inanmış zümreyi kurtaracağı, dünyadaki savaşları çekişmeleri durdurup küresel bir barış getireceği düşünülür. 

Siyonist inanışa göre ise, Armageddon beklenen Mesih'in gelmesi ve Tanrı'nın İsrailoğullarına vaad ettiği Arz-ı Mevud'un gerçekleşerek dünya hakimiyeti sağlanması için son basamaktır. 

Siyonistler, Arz-ı Mevud gerçekleşmesini Armageddon savaşına, Mescid-i Aksa'nın yıkılarak Hz.Süleyman tapınağının yapılmasına bağlıyorlar. Süleyman tapınağı dedikleri yapının ise Sion Vadisi isimli bölgede konuşmu olması kutsal vaadin gereğidir. Siyonist hahamlar çok yoğun şekilde Kabbala ilmini kullanarak metafizik alemden faydalanır ve insanlar üzerinde büyük bir etki sağlarlar. 

Yine Kabbala öğretisine adanmış bir çok aham ve aynı zamanda bir çok İslam bilgini ile birlikte günümüz medyum ve hocaları da metafizik varlıklarla aramızdaki perdenin kalkacağına inandıkları bir tarih verirler. O tarih Armageddon denilen savaşında yaşanacağına inanılan 2023 yılıdır. 

Son ilahi kitap olan Kur'an ise 2023 yılında yaşanacak büyük savaş için çok önemli şifreler içerir. Bu şifreleri ve Siyonist İsrail'in dünya üzerindeki belkide son hakimiyetini açıklayacağız. Ancak önce İsrail'in kurulması ile ilgili kısa bir snopsis sunalım;

Siyasal Siyonizm'in ilk kurucusu Theodorl Herzl'dir. Budapeşte doğumlu olan Herzl gazetecilik mesleğini icra eden Yahudi asıllı biridir. Yahudiliğin sorunlarıyla her zaman iç içe olmuş ve nihayet 1896 yılında "Yahudi Devleti" (Der Judenstaat) isimli kitabı yazarak Yahudiler için bir devlet teorisi ortaya atmıştı.  

Bu yeni devletin toprakları ise şüphesiz SİON toprakları olan FİLİSTİN olmalıydı. Herzl etrafında kendisini destekleyen bir çok banker ve yine peşinde Yahudi devleti kurulması için ateşli insanlar topladı. örneğin derin dünya devleti ve İlluminati bankeri olan Rothschild aileside Herzl'in Yahudi devleti için kesenin ağzını açanlardandı. 

Herzl etrafındaki bu yoğun güç ile Basel'de ilk Siyonist kongreyi topladı. Bu kongre Yahudi tarihine damgasını vuracaktı çünkü bu kongre Yahudi Devleti olan İsrail'in ilk miheng taşıydı. Yani deyim yerindeyse Theodore Herzl ilk Siyonist kongre ile Yahudi Devleti İsrail'i 1897 yılında teorik olarak kurmuş oldu. 

İsrail'in kurulması ve kutsal topraklarla ilgili iki öğe dikkat çekicidir. 

SİON kelimesi esasen bir vadinin adıdır. 

Ebced hesabına göre ise SİON (zion) kelimesini analiz ettiğimizde çok ilginç bir durumla karşılaşırız. 

Sion kelimesinin ebced değeri 126 sayısıdır. Yukarıda ne söylediğimizi hatırlıyor musunuz?

İlk kongre teorik olarak İsrail'in kuruluşu demiş ve 1897 yılında toplanan Siyonist kongrenin tarihini vermiştik. 

Şimdi de diyoruz ki 126 rakamını ve 1897 tarihini bir kenara not edin birazdan lazım olacak...

Siyonist kongrenin toplandığı yani diğer bir deyişle teorik İsrail'in kurulduğu tarihide 1897 olarak not ettikten sonra devam edelim;

Şuan yıl 2014 ve teorik İsrail'in kuruluşu olan 1897 yılından bu yana 117 yıl geçmiş...

Bir çok kaynak bize Armageddon savaşı için 2023 yılını verir. Peki 1897 yılından 2023 yılına dek arada kaç yıl vardır?

Evet... 126 yıl vardır..

126 rakamını az önce not edin bir kenara demiştik. Şimdi çıkarın ve denklemi kuralım;

SİON kelimesi ebced değeri 126
Teorik İsrail'in kuruluşu ise 1897

Şimdi küçük bir toplama işlemi;

İSRAİL            SİON               ARMAGEDDON
1897      +      126         =     2023     

Armageddon savaşının çıkacağı aşikardır. Ancak İsrail'in 2023 yılından sonra bu savaştan zaferle çıkacakları ise muamma olmakla birlikte bu süreç onlar için zannımızca devletsel olarak hayatta kalma mücadelesinin geçtiği yıllar olacaktır.

Hz.Muhammed'in ise "Yahudilerin korkarak arkasına saklanacağı, ancak ağacın -arkamda Yahudi var- diyeceği" bir ağaçtan bahseden hadisleri olduğunu biliyoruz. Bu ağacın ismini hatırladınız mı?

GARGAT ağacıdır o ağacın ismi...

GARGAT kelimesi yine bize çok ilginç bilgiler verir..

GARGAT kelimesi küçük ebced hesabına göre 1948 yılını verir... Bu tarih nedir hatırladınız mı?

Evet bu tarih bugün kü İsrail'in kuruluş tarihi olan 1948 yılıdır...

Bitmedi...

Büyük ebced hesabına göre ise GARGAT ağacının ebced değeri çok şaşırtıcı bir tarihtir... O tarih Armageddon savaşının yaşanacağı ve İsrail'in yıkılma seviyesine kadar gelerek hayatta kalma mücadelesine gireceği çok önemli tarihtir.... Bu tarih 2023 yılıdır...

Şimdi sizi biraz geriye götürelim II. Dünya savaşına ve atom silahının kullanıldığı o kara günleri hatırlatalım...

Hitler ve çevresi Yahudilerin dünya üzerinde fesatlık yaptığına inanmış ve bu nedenle Yahudileri katletme yoluna gitmişti. Hitler'in 2. Dünya savaşının başlatılmasına sebep olan Yahudiler'di. Peki 2. Dünya savaşının tarihini hatırlıyor musunuz?

Hitler'in Yahudileri dünyada fesatlık yaptığı düşüncesiyle başlattığı kıyımın tarihi 1942 yılıdır...

Yine tarihimizi not edelim ve Kur'an'a kulak verelim;

Kehf Suresi / 94
"Arz'da (dünya) fesatlık yapıyorlar" 

Kehf Suresi 94. ayetinde Arz'da yani Dünya üzerinde bozgunculuk yapanlardan bahsediyor, ayetin ebced değeri ise çok ilginç, hicri 1362 yılı yani miladi olarak 1942...

Hatırladınız mı bu rakamı? Çok şaşırtıcı değil mi? 

Evet 2. Dünya savaşının tarihi ile karşı karşıyayız...

Peki ya Armageddon? Kur'an'da Armageddon'dan haber var mı? Yukarıda Kehf suresinin 94. ayetinin sadece bir kısmını almıştık. Şimdi ayetin diğer kısmınıda ekleyelim. Ayet şöyle;

"Ye'cüc, Me'cüc arz'da fesat çıkarıyorlar"

Ebced değerini merak ediyor musunuz?

İpucu verelim...

Siyonistlerin fesat çıkararak bugün Ortadoğu denen ama Siyonistlerin Arz-ı Mevud dediği "Büyük İsrail" kurulması için yapılması zaruri görülen büyük savaş olan Armageddon'un öngörülen tarihini hatırlıyor musunuz?

Evet... Doğru bildiniz...

Ayetin ebced değeri hicri 1444 yani miladi olarak 2023 yılıdır...

Kur'an bizlere Armageddon isimli son büyük savaşın yine Yahudilerin sebep olmasıyla çıkacağını iç içe verilmiş olarak şifre içinde şifreyle bildiriyor. Peki Arz-ı Mevud ideali için Armageddon'un fitilini ateşleyecek olan Siyonist İsrail'in ana hedefinde kimler var sizce?

Ne diyordu Siyonistler için yapılan kutsal vaadde?

"Nil'den, Fırat'a kadar" vaad etmişti Tanrı değil mi?

Mısır Nil nehrine sahiptir, Fırat ise İran ve Türkiye'nin sınırları içerisindedir. Bu nedenle bahse konu topraklarda meskun bulunduğumuz için Armageddon'u görecek bir nesil olarak kanıtları toplamalı, ayrıntılara dikkat etmeli, düşmanı ve taktiklerini iyi bilmeliyiz. 

Unutmayın(!) Şeytan ayrıntıda gizlidir...

KURSAD BERKKAN

NOT : Lütfen kaynak göstererek paylaşımlarda bulununuz...

Yararlanılan Kaynaklar;

Tapınak Şovalyeleri, Serdar Adalı, Kalipso Yayınları
Dünya Tarihinin Perde Arkası, Turgut Gürsan, Bilgekarınca Yayınları
Haarp, Kursad Berkkan, Anatolia Yayınları
Mossad, Michael Bar, Zohar, Koton Kitap Yayınları
Hergcmerc, Ahmet Tan, Şira Yayınları
Domino Teorisi, Yücel Kaya, Gizli Saklı Yayınları
Kutsal Savaşlar Tarihi, Jacquens Ruelland, İletişim Yayınları
Gizli Dünya İmparatorluğu, Jim Marrs, Truva Yayınları
Siyonizm ve Türkiye, Yaşar Kutluay, Bilgekarınca Yayınları
İlluminati, Kursad Berkkan, Bilgekarınca Yayınları