UZAY TARİKATLARI, UZAYLI TANRILAR, UFOLARA TAPANLAR(!)

Gerçekten de profesörün dediği olmuş, normal yaşlı insanların vücut biyolojisi iyileşme aşamasında yavaş reaksiyon gösterirken, yaşlı profesör inanılmaz bir hızla iyileşerek doktorları deyim yerinde ise şok etmişti.

Hülasa, bu çılgın profesör 1. derece temasçılardan biridir ve iddialara göre LYA isimli dişi bir uzaylı ile Dünya isimli gezegenimizi terk etmiştir. Acaba profesör, son yılların (2009-2010) ünlü uzay filmi “Avatar” isimli yapıttaki gibi, uzaylı kadın LYA isimli varlığa âşık olup onun gezegenine yerleşmiş olabilir mi?

Avatar isimli sinema filminde de ABD menşeili dünya birlikleri Pandora isimli gezegende bir koloni kurmuşlar ve Na’vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı bu gezegeni istila etmişlerdir. Filmde tıpkı Profesör Hernandez gibi Pandora gezegenini araştırmak için hazırlanan Avatar isimli askeri projeye dahil olan yarı felçli savaş gazisi Jake Sully, gezegene gider ve genetik mühendislik sonucu yarı insan yarı Na’vi haline getirilerek gezegende keşfe çıkarlar.

Bu sayede ABD için savaşta felç olan Jake yeni bir bedenle yürüme şansını yakalamış olacaktır. Pandora isimli gezegende Na’vi halkının prensesi olan Neytiri ile tanışır ve nihayetinde Neytiri isimli dünya dışı varlığa âşık olarak bir anda Neytiri ve Na’vi halkını ABD ve dünya güçlerine karşı savunurken bulur.

Acaba Profesör Hernandez de Andromeda gezegeninden gelen Lya isimli dünya dışı bir kadına âşık olup, onların gezegenine yerleşmiş olabilir mi?



Profesörün temasları ve yaşadıkları başka gezegenlerde hayat olduğu görüşünü güçlendirdiği gibi, söz konusu gezegenlerdeki varlıklar ile kurulabilmiş temas olup olmadığı konusunda da bizlere ciddi kanıtlar sunmaktadır. Fakat herkes Profesör Hernandez gibi fiziki temasçı değildir. Bir de ruhsal temasçılar vardır ve bu temasçılar Profesör Hernandez gibi bir tek kendine değil, aksine kendi hariç kendisine inanan herkese zararlıdır.

Bu temasçılar telepatik temasçılardır. Onlar dünya dışı varlıklar ile zihinsel olarak temas kurarlar. Kimi zaman otomatik yazı yöntemiyle, kimi zaman hipnoz olmuş bir insan vasıtasıyla mesaj gönderirler. Mesajları alan kişi, her ne hikmetse, hemen kendini grup lideri addeder ve taraftar avına çıkar. Âdeta inanç suiistimalcisi gibi çalışan bu kişi ya da kişilerin iddiası, muhteşem bir kurtuluş planı olan dünya dışı varlığa iman etmekten geçer.

Oysaki incelendiğinde; şuana kadar sistematiğinin bir benzeri daha yapılamayan bir bilim ve ilahiyat kitabı, kodlanmış, simetrik mucize kitap Kur’an, zaten başka uzaylı varlıkların olduğunu, onlarında evrenin yaratıcısı ve tek Tanrı’sı olan Allah’a iman ettiklerini, uzay tarikatlarının iddia ettiği huzur ve mutluluğun şifrelerini açıkça veriyor. Fakat inanç zayıflığından öte, ruhsal boşlukta olan insanlar telepatik yolla mesaj aldığını söyleyen ve kendisini tarikat lideri addedenlerin peşine takılarak kendilerini kaptırıyor ve bu uğurda tüm varlıklarını harcayabiliyorlardı.

Canlarını dahi hiç gözlerini kırpmadan feda eden uzay tarikatlarına en keskin örnek sanırım “Cennetin Kapısı” isimli tarikattır. Peki, nedir bu Cennetin Kapısı tarikatı gelin uzay tarikatları konumuza ilk önce bu önemli tarikat ile başlayalım…


KURSAD BERKKAN

Not : Gizli Örgütler ve Tarikatlar kitabımızdan alıntılanmıştır, lütfen kaynak göstererek yayınlayınız...

Yorum Gönder

0 Yorumlar