SİYONİST HESAP SORDU, MÜSLÜMAN SORAMADI !

* 11 Eylül 2001'de ABD'de ikiz kulelere saldırı oldu, kalkıp Müslümanları terörist gösterdiler ve Afganistan'da sözde El-Kaide avına çıkmış gibi yapıp Müslümanlardan hesap sordular. 

* Ama 11 temmuz 1995 de srebenitzada 8000 bosnalı öldürüldü Müslümanlar hesap soramadı. 

* Irak'da kimyasal silah var dediler, ülkenin canına okudular, Müslümanlara tecavüz edip katlettiler, sözde kimyasal silah için hesap sordular. 

* Ama o Irak'da Saddam yönetimi düştükten sonra kimyasal silah çıkmadı ve işkence, tecavüzle ölen müslümanlar yanlarına kâr kaldı fakat yine Müslümanlar onlardan hesap soramadı. 

* İsrail Kudüs'e girdi, onlarca müslümanı döverek darp etti, çocukları şağından vurdu, sonra misket bombaları ile çocukları dahi öldürdüler, bunların hepsi ölen sadece tek bir İsrail askeri içindi ve bu asker için hesap sordular. 

* Ancak Müslümanlar Filistin'de ölen çocukların feryadını duymadı ve hiçbir İslam ülkesi bunu durdurmak için somut adım atmadı, hesap sormadı. 

* Ermenistan tüm devletler tarafından tanınmış olan Azarbaycan'da Karabağ'ı işgal etti, diri diri Azerbaycan Türkleri'nin derilerini yüzdüler, kudurmuş gibi sözde öç aldılar, hesap sordular. 

* Ancak Müslümanlar Karabağ'ın sesini duymadı, katledilenleri görmedi, göz yaşlarına ortak olmadı hesap sormadı. 

* Müslümanlar Şeytan'dan mı korkuyordu? Yoksa Şeytan'a mı hizmet ediyordu?

* Şimdi ise herşey değişiyor gibi... İslam Ordusu kuruldu, Türki devletler yakınlaşmaya başladı. Türk ve Müslüman bazı devletler batılı devletlere kafa tutmaya başladı. 

* Tüm bunlar ahir zaman habercisi mi? Yoksa bunlar 3. Dünya savaşını oluşturacak sebeplerin olgunlaşmasını sağlayacak sürecin hazırlanması, taşların yerine oturması mı?