YAHUDİLERİN HİTLER OYUNU VE YENİ DÜNYA DÜZENİ

 

* Osmanlı İmparatorluğu direniyordu ancak faydasızdı ve 1. Dünya savaşı ile Yahudilere yurt edilecek vaad edilen topraklar alınmıştı. 

* Topraklar alınmıştı ancak bir sorun daha vardı ve Avrupa'da çok rahat hayat süren Yahudi'ler bu verimsiz topraklarda yaşamaya nasıl ikna edilecekti?

* İki yol vardı. Ya Yahudileri bu topraklar için ikna edecek bir deli lazımdı, Ya da Yahudiler'e Avrupa'yı dar edecek başka bir deli...

* Baskın karakter olan ve Dünya hakimi olmak isteyen ancak dünya hakimi olmasında ki tek engel olarak Yahudi'lerin olduğu kendisine dikte edilen Adolf Hitler isminde bir deli bulunmuştu.

* 1915 Yılında Paris Barış Antlaşması ile Almanya'nın borçlu olduğu bankaların pek çoğu Rothschild ailesine aitti ve Rothschild ailesi Adolf'a Avrupa'da ki Yahudi belasından kurtulursan borçlarını siler seni dünya lideri yaparız diyordu.

* Hitler anlaşmayı kabul etti, ülkenin lideri oldu, Almanya'nın "asla ödeyemez, Almanya iflas eder" dedikleri sırada Hitler tüm borçları inanılmaz şekilde ödemişti.

* Peki ama nasıl? Borçları ödeyen Hitler değildi... Borçları silen Rothschild ailesiydi. Karşılığında Hitler Alman merkez bankasını Rothschild'lerin himayesine devretmişti.

* Hitler o günlerde Alman halkına özgürlük vaad ediyor ve bu mücadelesinde propaganda olarak şöyle diyordu; "YENİ DÜNYA DÜZENİ"

* Bugün yıl 2016 ve Derin Dünya Devleti yöneticileri de aynı şeyi söylüyor. Özgür bir Dünya için YENİ DÜNYA DÜZENİ!

* Anlıyor muyuz aslında bu kimin düzeni?