11 EYLÜL İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİN İŞİDİR!





Dönemin ABD başkanlarından Jimmy Carter Elisabeth Sinagog'un da
İngiliz derin devletinin think tank kuruluşlarından gelen güç sahibi Yahudilere bir açıklama yapıyordu.

Diyordu ki " Sizinle aynı Tanrı'ya inanıyoruz. Sizinle aynı kitabı inceliyoruz. İsrailin varlığını sürdürebilmesi sadece bizim yani ABD'nin uyguladığı siyasete bağlı değildir. Bu hepimizin üzerine düşen ahlaki bir görevdir. Bütün imkanlarımızı seferber ederek, askeri siyasi ekonomik, İsrail'in bekası için çalışmalıyız. "

Hristiyan olan bir ABD başkanı neden Musevi olan bir ülkenin bekası için çaba sarf eder? Bu sorunun cevabını hepimiz biliyoruz evet kabul.

Bakın Masonlukta dereceler vardır. Kıdem derecesidir bunlar. 33. dereceye yükselen Mason biraderine bir madalya verilir. Madalyanın üzerinde şöyle yazar "Ordo ab Chao" kaostan doğan düzen.

Bunların yaptıkları da tam olarak budur. Önce darbeyle, terörle, suikastle, toplumsal infial olayları ile kaos çıkartırlar. Sonra ise kendi düzenlerini kurarlar.
11 Eylül terörü, Pentagon saldırısı, İngiliz Milletvekili Bayan Cox'un öldürülmesi, Rus büyükelçinin öldürülmesi bunların hepsi kaosdan düzen operasyonlarıdır.

Bakın Küba devlet başkanı Fidel Kastro diyor ki ; "11 Eylül amerikanın ve Bush'un işidir. Usame bin ladin de, Bush'un dünyayı korkutmak için kullandığı CIA ajanıdır. "

Saldırılardan hemen sonra bir anda dünya gündemine giren Ladin ve El Kaide örgütü, uzun süre konuşulmuş ve üzerlerine bir çok şey yazılıp çizilmişti. Konuşulanlar arasında en dikkat çekici olanı Bin Ladin'in aslında bir Amerikan ajanı olduğuydu.


Özellikle Küba devlet başkanı Fidel Castro'nun Ladin hakkında söylediği; “Ladin, ABD eski Başkanı George W. Bush dünyayı korkutmak istediği zaman ortaya çıkan bir CIA ajanıdır” şeklindeki sözleri, soru işaretlerini çoğaltmıştı. Hatta Wikileaks belgelerinde, Ladin-Amerikan ilişkileri üzerine çok gizli bilgiler de olduğu zaman zaman dile getirilen bir durumdu.

Peki bu iddianın aslı astarı var mıydı?

Bilindiği kadarıyla Bin Ladin ve Amerika ilk defa, SSCB'nin Afganistan'da yürüttüğü operasyonlara karşı birlikte hareket ettiklerinde temas etmişlerdir. Bu temasın sonrasında neler yaşandığının kesin bir kanıtı yoktur. Ancak geçmişe dayanan bir Amerika-Ladin ilişkisi olduğu inkar edilemez. Ladin bir CIA ajanı mıydı? Kim bilir?

Bakın İngiliz Derin Devleti'nin en önemli adamlarından birinin ismini vereyim size. Michael Micher... İngiliz Lordlar Kamarasında diyor ki "Böylesine devasa öneme sahip bir saldırının, bu kadar şüpheye rağmen halen gizli kalmasını hiçbir mantık kabul edemez"

O zaman buradan şunu anlıyoruz ki 11 Eylül bir terör saldırısıdır. Bu terör saldırısının arkasında ise Amerikan Derin Devleti vardır. Ve bu saldırı da bir kaostan düzen operasyonu uygulanmıştır.

Ortadoğu'ya girebilmek adına dünyayı ve amerikan halkını ikna etmek için kaostan düzen operasyonudur 11 Eylül olayı.




Dünya üzerinde saldırı düzenlemenin en zor olduğu noktalardan birisi de Pentagon binasıdır. İnanılmaz yoğun bir güvenlikle korunan bu binaya bir uçağı düşürerek saldırı düzenlemek "ha" deyince olacak bir şey değildir.

Komplo teorisyenlerine göre Pentagon'a uçak falan düşmemişti. Ortalıkta bulunan uçak enkazı olarak gösterilen parçalar da düzmeceydi. 

Açıkçası Pentagon'un saldırıdan hemen sonraki görüntülerine bakıldığında da net bir şekilde uçak kazası olduğunu söyleyebilmek güç.
Ancak ortada uçak enkazından parçalar yok mu?

Var.

Peki uçağın büyük bir bölümü nerede?

Yok.

Yani komplo teorisyenlerinin bir noktada dayanaklarını görmezden gelemiyoruz. Ancak peki o zaman Pentagon binasındaki yangın ve patlamanın sebebi neydi?

Daha geniş bilgi Gizli Örgütler ve Tarikatlar Kitabımızda... 


Yorum Gönder

0 Yorumlar