HAARP, CHEMTRAİL, NEDEN İLAÇLANIYORUZ?



Bazı kişi ve gruplar Chemtrail uçakları hakkında bir iddia ortaya atmışlar ve Chemtrail uçaklarının radarlar tarafından tespit edilemediğini ve gizli bir sistemin uçaklara monte edildiğini ve dünya da bu sistemin sadece bu uçaklarda olduğunu bu yüzden de radarlara yakalanmadığını iddia ediyorlar. 

Bu doğru değildir... 

Dünya devletlerinin bir çoğunun ortaklaşa imzaladıkları anlaşmalar gereğince hava sahaları bu Chemtrail uçaklarına açılır ve rahatça spreyleme yaparlar. 

Radarlardan gizlenmelerine gerek yoktur çünkü ülkeler iklim değişikliği ve ozon tabakası rehabilitesi için spreyleme yapıldığına dair ikna edilmiş ve resmi izin verilmiştir. 

Anlaşmaya imza atan ülkelerin atmosferine periyodik zaman dilimlerinde dünyayı koruyacak bahanesi ile kimyasal toksik maddeler salınır. 

Chemtrail uçaklarından bırakılan bu kimyasal maddeler bulutumsu bir hal almanın yanı sıra motif olarak çok ilginç desenleri de ortaya çıkarıyor. 

Örneğin delik  delik bir halde olan küçük bulutçuklar, genç kızların saç  örgüsüne benzeyen izler, küçük karecikleri andıran farklı desenlere kadar pek çok çeşitli motifler oluşabiliyor.

HAARP teknolojisi ile mevcut hava durumu manipüle edilebilirken, doğal yağmur bulutları bir bölgeden başka bir böleye transfer edilebiliyor ve yine yapay bulutlar oluşturularak iyon yüklemesinin ardından elektromanyetik frekanslar ile yapay bulutların bulunduğu bölgede nem oranı yok edilerek kuraklık meydana getirilebiliyor. Bunun sağlanması için de Chemtrail uçakları biyo-kimyasal spreyleme yapmaya devam ediyor.

NATO, BM ve küresel elitlerin hizmetinde olan pek çok kuruluşun ortak bildirisinde ise "Paris İklim Anlaşması" ve "Kyoto Protokolü" üzerinde ittifak etmiş ülkelerin semalarında ilaçlama yapmak... 

Bu anlaşmalar ve Chemtrail itirazlarına yapılan açıklamalara göre ise bu ilaçlamalar gökyüzünde yapılmalı çünkü iyonosfer ısıtıcısı olan HAARP'de başta olmak üzere püskürtülen bu biyo-kimyasal gazlar iyonlaştırılarak ozon tabakası tamir edilmeye çalışılıyor, doğal kasırgaların önüne geçilmeye çalışılıyor, yağışların artması sağlanmaya çalışılıyor.

Türkiye'de Anadolu'da da beklenmedik bir zaman da ve mevsimde hasat zamanı dolu, don ve kuraklık gibi iklimsel etkilerin ortaya çıkarak tarımsal üretimin baltalanmasının ardında ise yine HAARP kaynaklı Chemtrail operasyonlarının olduğu da pek çok kişi tarafından iddia ediliyor. 

Tabi iddialar sadece tarım üzerin değil elbette, insanlar üzerinde Alzheimer, Parkinson, Als gibi norölojik hastalıklara, endokrinal hastalıklara, alerji, nefes darlığı, astım ve kanser gibi hastalığa sebep olduğu da iddia edilenler arasında.

İnşaAllah bu konu hususunda çok daha geniş bilgiyi yukarı da resmi bulunan ve yakında tüm kitapçılarda yerini alacak olan "Biyolojik Terör Chemtrail" kitabında bulabilirsiniz. 

Umarız Türkiye'de yetkililerimiz bu konuyu meclise taşırlar ve İsviçre, Bulgaristan, İtalya, Rusya meclislerinde tartışıldığı çözüm arandığı gibi bizim meclisimizde de çözüm arayışları için sayın vekillerimiz mücadele ederler. 

Yazımızda hatalar var ise nefsimizdendir, isabet ve tesir ederse Rabbimin lütfudur... 

Saygılarımla

Kursad BERKKAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar