ESRARENGİZ CİSİMLERİN SIRRI VE HAARP

Başta Ermenistan Erivan’da, sonrasında Azerbaycan semalarında, sonrasında Türkiye’nin birçok doğu illerinde gözüken ve bir anda dünya basınında şok etkisi yaratan esrarengiz görüntüler için yine bilindik yalanlar söylendi. Bu görüntüler her zaman duymaya alıştığımız hava balonu, meteor, gaz sıkışmasından ileri gelen küçük atmosferik patlama vs. Bu kez de bu esrarengiz görüntüler için Rusya’nın bir füze denemesinin ışınımları sayıldı.


Hadi öyle kabul edelim… Nasıl bir füze idi bu?
Üstelik bildiğimiz üzere bu füzeler deneme aşamasında iken sadece 1 sefer kullanılır ve sonra çeşitli analizler ile hatta düşebileceği yere tektonik cihazlarda yerleştirilerek düşme anındaki yer sarsıntılarına kadar tüm etkileri hesap edilir. Tüm bu sebeplerden dolayı tek füze sonuç alınıncaya kadar denenerek geliştirilir.
Birde denemesi yapılan füzeler sadece denendiği ülkenin semalarında ya da yakın bir ülkenin zorda olsa semalarında görülebilmektedir.
Peki, bu bir füze denemesi ise biz neden bunu Ermenistan’da, Azarbaycan’da, İran’da, Hatay’da, Bingöl’de, Mardin’de, Diyarbakır’da, Erzincan’da ve hatta Kıbrıs’ta görebildik?
Bu görüntüler bir füzeye ait değildi…


Ayrıca hemen belirtelim bu görüntüler dünya dışı bir cisme yani Ufo’ya ait değildi.
Peki, ne idi bu cisimler?
Bu cisimler Rusya’nın uyguladığı bir denemeydi. O sebeple basında çıkan haberler kısmen doğrudur. Rusya Topol ICBM tipi bir füzeyi Astrakhan bölgesinde denemeye çalışıyordu ve hatta bunu basından sır gibi gizliyordu. Sadece füzenin adını öğrenen Rus haber ajansı Ria Novosti bu denemeyi dünyaya duyurmuştu…
Görüntüleri incelediğinizde bu gizemli füzenin diğer füzeler ile önemli ayrıntıları olduğunu görebilirsiniz.


Örneğin normal füzeler ateşlendiğinde uzun süre arkasında ateş şeklinde yanan (yakıt tankından çıkan alev-itiş gücü motoru-) bir kütle görürüz. Fakat gözlemlenen bu füzede sadece uzun bir kuyruk biçiminde dumansı bir iz kütlesi öndeki nesneyi takip etmekteydi.

Dahası füze ateşlendikten sonra sürekli olarak hiç durmadan devam eder ve malum yer çekiminden ötürü durduğu anda düşecektir. Fakat gözlemlenen bu esrarengiz cisim uzun süre görüntü kayıtlarından da izlediğimiz üzere havada asılı kalmıştır. Aynı zamanda arka tarafında duman kütlesi diye nitelendirilen bölümün daha sonra gözlemin yapıldığı özellikle Ermenistan’da o bölümün adeta bir yıldırımın çarpma anındaki görüntüsüne benzer bir görüntü ortaya çıkmıştır.
Peki, neler oluyor, işin özü nedir?
Gelen bilgilere göre Rusya gizli bir silah denemesi yapmaktadır ve bunu ABD ile birlikte yapmaktadır. Sosyal ağlarda bazı komplo teorisine meraklı arkadaşlar ABD’nin H.A.A.R.Pprojesine karşılık Rusya’nın da buna benzer bir projeyi denediğini anlatmaktadır. Bunlar tamamı ile doğru değildir.


Gözlemlenen o garip cisimler bir deneme ürünüdür, bu doğrudur fakat bunu Rusya ve ABD H.A.A.R.Pprojesi kapsamında birlikte yürütmektedirler.
H.A.A.R.PProjesinin merkez üssü neresidir biliyor musunuz?
Evet, H.A.A.R.PProjesi Alaska’da sürdürülmektedir. Burası şuanda bir ABD eyaletidir. Fakat burası öyle sıradan bir ABD eyaleti değildir.
Alaska eyaleti bulunduğu bölge açısından çok önemlidir zira bu bölge iklim kontrolü ve iyonosfer özelliklerini araştırmak açısından dünyanın neredeyse merkezi sayılabilecek, bu araştırmalar için en önemli ve salt verilerin alınabileceği önemli bir bölgedir.
Neden Rusya ile ortak diyoruz?
Nitekim Rus bilim adamları bu bölgenin önemini çok önceden biliyorlardı. Sırp asıllı ABD’li bilim adamı Nikola Tesla’nın ABD’nin yönetimine verdiği önemli raporları KGB bir şekilde elde ediyordu.
Alaska aslında bir Rus şehridir…
Ruslar ALASKA’nın bu önemini biliyorlardı ve bir gün ABD’nin bu bölgeyi ele geçirmek için bir şeyler yapacağına emindiler. Nihayet ABD bekleneni yaptı ve 30 Mart 1867 de $7,2 milyon dolar ödeyerek ALASKA isimli bölgeyi RUS İmparatorluğu’ndan aldı. Rus İmparatorluğu’nun yüz ölçümü en büyük bölgesi olan ALASKA’yı, üzerine stratejik önemini de koyarsanız herhangi bir paraya satması olağan mıdır sizce?
Fakat ortada önemli bir anlaşma vardı ve bu anlaşma gereği ALASKA bölgesi ABD’ye satıldı ve anlaşma gereği H.A.A.R.Pprojesi Rusya ile birlikte denenmektedir. Düşünün bir kere H.A.A.R.Pdenemeleri hakkında birçok Rus monitörü devrededir ve nedense hep bilgileri ABD monitörlerinden önce Rus monitörleri basına duyurmaktadır.
ABD’ye ait olan bir bölgede, ABD’ye ait olan bir projeyi neden Rus monitörleri duyursunlar?
Çünkü ortada önemli bir anlaşma vardır ve H.A.A.R.Pprojesini birlikte yürütmektedirler. Vortex olarak isimlendirilen bu son deneyi de maalesef yine iki süper devlet birlikte yapmışlardır. Nikola Tesla’nın sadece deprem hatlarını tespit ederek yapay depremlerle fayların kırılmasını sağlamak ve depremin yıkıcılığını azaltmak için geliştirdiği bu inanılmaz silah bugün bu iki devlet tarafından ve 13 Şeytani İlluminati ailesi tarafından yıkım için kullanılmaktadır.
Bunun nedenini anlamak için öncelikle İlluminati konusunu ve Yeni Dünya Düzeni konusunu anlamak gerekmektedir. İlluminati konusunu ise öyle her yere göz işareti koyan paranoyak bir örgüt olarak düşünürsek inanın hata etmiş oluruz.
Bu konuyu ve daha birçok gizli konuyu “Gizliörgütler ve Tarikatlar” isimli kitabımızda ve özellikle İlluminati’nin siteler açarak sayaçlar koyup, olur olmadık yerlere göz yerleştirip deli saçması işlerle uğraşmayan aslında çok daha büyük emelleri olan ve korkmak yerine önlem almamız gerektiğini anlayabileceğimiz “İLLUMİNATİ” isimli kitabımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.
Hülasa toparlayacak olursak gözlemlenen bu gizemli ışık huzmesi de iddia edildiği gibi bir füze denemesidir, ancak bu öyle sıradan füze denemelerinden değildir. Azıcık araştırmayı seven herkes sıradan füze denemeleri ile ilgili video kayıtlarını inceleyebilirler ise ne demek istediğimizi anlarlar.
Yeni Dünya Düzeni’ne hazır olun ve her şeyden önce paranoyakça değil ama araştırma aşkını kaybetmeden yaklaşın ve ARAŞTIRIN. Unutmayın; Onlar sizin bunları bilmenizi istemiyorlar, siz ise onları ancak DEŞİFRE ederek yenebilirsiniz.
Siz subliminal mesajlar ve uzaktan elektromanyetik beyin kontrolü eli uyutulmuş büyük bir kitlenin arasında kalmış küçük bir mücadele ordususunuz. Savaş çığırtkanlığı yapmak istemem ama Karanlığın ve Aydınlığın savaşı başlamıştır ve sürmektedir. Sizin safınız neresi?”

KURSAD BERKKAN

Not : HAARP isimli kitabımızdan bir bölüm... Lütfen kaynak göstererek paylaşınız...

Yorum Gönder

0 Yorumlar